Våra ingredienser

Botaniska oljor och smör:

Vegetabiliska oljor och smör är anmärkningsvärda ingredienser som kan nära och återfukta huden. Dessa oljor och smör kan utvinnas genom kallpressning eller olika värmemetoder. De innehåller höga nivåer av fördelaktiga fettsyror, antioxidanter samt olika antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper. Beroende på vilken typ av olja eller smör som används kan de erbjuda exceptionella fördelar för huden.

Eteriska oljor:

Inom kosmetologi kan eteriska oljor effektivt lindra olika hudtillstånd och skydda huden mot oxidativa och åldringsprocesser med sina kraftfulla antioxidanta egenskaper. Dessutom har dessa oljor behagliga naturliga dofter som kan lindra stress, öka energi, lyfta humöret och främja avslappning

Naturliga leror, botaniska pulver och mica:

Dessa ingredienser är mycket effektiva för att försiktigt exfoliera huden, absorbera överflödig olja, avlägsna smuts och orenheter samt främja en frisk och strålande lyster.

Bivax:

Bivax är en mångsidig ingrediens som erbjuder många fördelar för att förbättra kosmetikans struktur och stabilitet. Den fungerar också som en anmärkningsvärd hudmjukgörande medel som hjälper till att djupt återfukta och skydda huden.